Blijkbaar geloven dat de beleggers nu toch dat het besmettingsgevaar van de Europese begrotingscrisis kleiner is dan aanvankelijk werd aangenomen. Van het dichtvriezen van de kredietmarkten is voorlopig geen gevaar.

Bank of America bood gisteren 10-jarige obligaties aan voor een totaal bedrag van 3 miljard dollar. JPMorgan was aanvankelijk om voor 1 miljard dollar aan obligaties te plaatsen, maar trok dat bedrag uiteindelijk met een kwart op wegens het grote succes van de plaatsing.

De rendementen op Amerikaanse bankobligaties daalden gisteren voor de vierde dag op rij en dat was de langste daling sinds maart. Volgens de analisten is de vrees op de financiële markten een stuk kleiner geworden dan een maand of zelfs een week geleden.

Blijkbaar geloven dat de beleggers nu toch dat het besmettingsgevaar van de Europese begrotingscrisis kleiner is dan aanvankelijk werd aangenomen. Van het dichtvriezen van de kredietmarkten is voorlopig geen gevaar. Bank of America bood gisteren 10-jarige obligaties aan voor een totaal bedrag van 3 miljard dollar. JPMorgan was aanvankelijk om voor 1 miljard dollar aan obligaties te plaatsen, maar trok dat bedrag uiteindelijk met een kwart op wegens het grote succes van de plaatsing. De rendementen op Amerikaanse bankobligaties daalden gisteren voor de vierde dag op rij en dat was de langste daling sinds maart. Volgens de analisten is de vrees op de financiële markten een stuk kleiner geworden dan een maand of zelfs een week geleden.