President Ali Abdullah Saleh van Jemen staat onder toenemende druk om af te treden, nu ook verschillende van zijn voormalige medestanders naar de oppositie zijn overgebleven.

Ben Westmore, Minerals and Energy Economist bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, merkt op dat ook de situatie in Japan nog niet is opgelost. De radio-activiteit is in de buurt van de kerncentrale van Fukushima opnieuw opgelopen.

David Greely van Goldman Sachs is van mening dat er inderdaad een risicopremie in de olieprijs is geslopen. Hij verwacht dat de risico's eerder gaan toe- dan gaan afnemen en ziet de olieprijs dus verder oplopen.

President Ali Abdullah Saleh van Jemen staat onder toenemende druk om af te treden, nu ook verschillende van zijn voormalige medestanders naar de oppositie zijn overgebleven. Ben Westmore, Minerals and Energy Economist bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, merkt op dat ook de situatie in Japan nog niet is opgelost. De radio-activiteit is in de buurt van de kerncentrale van Fukushima opnieuw opgelopen. David Greely van Goldman Sachs is van mening dat er inderdaad een risicopremie in de olieprijs is geslopen. Hij verwacht dat de risico's eerder gaan toe- dan gaan afnemen en ziet de olieprijs dus verder oplopen.