Telenet was de sterkste stijger binnen de index, op een afstandje gevolgd door Ageas. Bekaert moest anderzijds wat terrein prijsgeven.

Op de valutamarkten maakte de euro eens te meer een goede beurt, de koers van de eenheidsmunt is opgelopen richting 1,3450 dollar.

Piet Lammens, head of research bij KBC Bank, is van mening dat de problemen in de Europese periferie weer wat minder zijn geworden.

De Spaanse premier Mariano Rajoy liet weten dat de regering er vorig jaar in is geslaagd om het deficiet op de begroting terug te dringen.

Telenet was de sterkste stijger binnen de index, op een afstandje gevolgd door Ageas. Bekaert moest anderzijds wat terrein prijsgeven. Op de valutamarkten maakte de euro eens te meer een goede beurt, de koers van de eenheidsmunt is opgelopen richting 1,3450 dollar. Piet Lammens, head of research bij KBC Bank, is van mening dat de problemen in de Europese periferie weer wat minder zijn geworden. De Spaanse premier Mariano Rajoy liet weten dat de regering er vorig jaar in is geslaagd om het deficiet op de begroting terug te dringen.