Premier Mariano Rajoy vraagt een grotere inspanning van de regio's wat het terugdringen van het deficiet betreft, zij zijn vorig jaar hun boekje wat het overschrijden van de begroting ruimschoots te buiten gegaan. Die regio's staan echter niet bepaald te trappelen om extra te besparen.

Het sentiment op de meeste Europese beurzen blijft voorzichtig positief, zij het dat de BEL 20 als gevolg van de slechte prestaties van AB-InBev een slechte indruk maakt. Buiten de brouwer moet ook Nyrstar terrein prijsgeven. Op de valutamarkten ligt de euro er aarzelend bij.

Gimv verstrekt groeikapitaal aan ARS T&TT, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Intelligent Transport Systems (ITS)

Gimv heeft een belang van 25 procent genomen in ARS T&TT, een belangrijke speler in de Nederlandse markt op het gebied van Intelligent Transport Systems (ITS).

De overige aandelen blijven in handen van CEO en oprichter Jan Linssen. Beide aandeelhouders zullen zich samen volledig richten op groei en het benutten van de know-how van de onderneming voor verdere internationale expansie. Er worden geen verdere financiële details over deze transactie bekendgemaakt.

ARS T&TT (www.ars.nl) werd in 1998 opgericht door Jan Linssen. Het bedrijf ging reeds in 2000 van start met activiteiten in India en was daardoor een pionier in zijn vakgebied.

ARS T&TT ontwerpt, ontwikkelt, implementeert, exploiteert en onderhoudt Intelligent Transport Systems (ITS). Deze geïntegreerde oplossingen houden onder meer verkeersmonitoring, verkeersmanagement en tolheffing in.

Dankzij zijn know-how en focus op groei kon het bedrijf contracten in de wacht slepen voor Nationale Databank Wegverkeersgegevens (NDW), Nederlandse Spoorwegen (NS), Rijkswaterstaat, Trafikverket (Zweden) en Bharat Petroleum Corporation Limited (BPCL), één van de drie grootste oliemaatschappijen in India.

Premier Mariano Rajoy vraagt een grotere inspanning van de regio's wat het terugdringen van het deficiet betreft, zij zijn vorig jaar hun boekje wat het overschrijden van de begroting ruimschoots te buiten gegaan. Die regio's staan echter niet bepaald te trappelen om extra te besparen. Het sentiment op de meeste Europese beurzen blijft voorzichtig positief, zij het dat de BEL 20 als gevolg van de slechte prestaties van AB-InBev een slechte indruk maakt. Buiten de brouwer moet ook Nyrstar terrein prijsgeven. Op de valutamarkten ligt de euro er aarzelend bij.Gimv verstrekt groeikapitaal aan ARS T&TT, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Intelligent Transport Systems (ITS) Gimv heeft een belang van 25 procent genomen in ARS T&TT, een belangrijke speler in de Nederlandse markt op het gebied van Intelligent Transport Systems (ITS). De overige aandelen blijven in handen van CEO en oprichter Jan Linssen. Beide aandeelhouders zullen zich samen volledig richten op groei en het benutten van de know-how van de onderneming voor verdere internationale expansie. Er worden geen verdere financiële details over deze transactie bekendgemaakt. ARS T&TT (www.ars.nl) werd in 1998 opgericht door Jan Linssen. Het bedrijf ging reeds in 2000 van start met activiteiten in India en was daardoor een pionier in zijn vakgebied. ARS T&TT ontwerpt, ontwikkelt, implementeert, exploiteert en onderhoudt Intelligent Transport Systems (ITS). Deze geïntegreerde oplossingen houden onder meer verkeersmonitoring, verkeersmanagement en tolheffing in. Dankzij zijn know-how en focus op groei kon het bedrijf contracten in de wacht slepen voor Nationale Databank Wegverkeersgegevens (NDW), Nederlandse Spoorwegen (NS), Rijkswaterstaat, Trafikverket (Zweden) en Bharat Petroleum Corporation Limited (BPCL), één van de drie grootste oliemaatschappijen in India.