De doelstelling voor het totale tekort is 9,3% lager dan de 11,1% in 2009, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op.

In Engeland bedroeg het overheidsberoep op de markt Eng.pond 23,3mrd in november, duidelijk hoger vergeleken met vorig jaar Eng.pond 17,4 mrd. waarbij de belasting inkomsten in de maand 3,1% stegen, het laagste cijfer sinds december 2009.

Een vijf jaarsplan voor verkleining van het tekort door lagere uitgaven en hogere belastingen werd aangekondigd, aldus nog Theodoor Gilissen Bankiers.

De Amerikaanse Fed Reserve Bank verlengde anderzijds het programma voor buitenlandse centrale banken voor leningen in dollars.

De doelstelling voor het totale tekort is 9,3% lager dan de 11,1% in 2009, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. In Engeland bedroeg het overheidsberoep op de markt Eng.pond 23,3mrd in november, duidelijk hoger vergeleken met vorig jaar Eng.pond 17,4 mrd. waarbij de belasting inkomsten in de maand 3,1% stegen, het laagste cijfer sinds december 2009. Een vijf jaarsplan voor verkleining van het tekort door lagere uitgaven en hogere belastingen werd aangekondigd, aldus nog Theodoor Gilissen Bankiers. De Amerikaanse Fed Reserve Bank verlengde anderzijds het programma voor buitenlandse centrale banken voor leningen in dollars.