In Brussel werd eveneens lager geopend, de BEL 20 moet ruim een half procent prijsgeven. De sterkste daler binnen de index is UCB, gevolgd door Nyrstar. Op de valutamarkten klampt de euro goed aan, terwijl de goudprijs opnieuw een kleine winst laat optekenen.

Volgens de Nederlandse minister van Financiën Kees Jan De Jager moet Spanje zelf uitmaken of het al dan niet hulp nodig heeft. Belangrijker is volgens De Jager dat het land de noodzakelijke hervormingen blijft uitvoeren, het is absoluut noodzakelijk dat

Spanje nog verder bespaart.

Roularta wil groei financieren met obligatielening

Om haar groei te financieren en om een bestaande lening te vervangen, wil Roularta een openbare uitgifte van obligaties uitschrijven.

Om deze transactie te begeleiden, heeft Roularta KBC Bank en Belfius Bank verzocht op te treden als Joint Lead Managers en Bank Degroof als Co-Manager.

De timing en de voorwaarden zullen bepaald worden in functie van de marktomstandigheden. Er zal te gelegener tijd meer informatie gecommuniceerd worden.

In Brussel werd eveneens lager geopend, de BEL 20 moet ruim een half procent prijsgeven. De sterkste daler binnen de index is UCB, gevolgd door Nyrstar. Op de valutamarkten klampt de euro goed aan, terwijl de goudprijs opnieuw een kleine winst laat optekenen. Volgens de Nederlandse minister van Financiën Kees Jan De Jager moet Spanje zelf uitmaken of het al dan niet hulp nodig heeft. Belangrijker is volgens De Jager dat het land de noodzakelijke hervormingen blijft uitvoeren, het is absoluut noodzakelijk dat Spanje nog verder bespaart.Roularta wil groei financieren met obligatielening Om haar groei te financieren en om een bestaande lening te vervangen, wil Roularta een openbare uitgifte van obligaties uitschrijven. Om deze transactie te begeleiden, heeft Roularta KBC Bank en Belfius Bank verzocht op te treden als Joint Lead Managers en Bank Degroof als Co-Manager. De timing en de voorwaarden zullen bepaald worden in functie van de marktomstandigheden. Er zal te gelegener tijd meer informatie gecommuniceerd worden.