In Brussel is de BEL 20 eveneens ongeveer een half procent lager geopend, waardoor de index terugvalt onder het niveau van 2400. Het zijn met name de financials KBC en Ageas die met verkoopdruk af te rekenen krijgen. Op beurs van Parijs verloor Alstom 7% in de opening na de aankondiging van een kapitaalaanvraag.

Spanje kan volgend weekend een steunaanvraag indienen, zo meent het persbureau Reuters te weten. De Spaanse minister Luis de Guindos verklaarde gisteren nog dat omtrent deze steunaanvraag nog geen beslissing is gevallen.

Duitsland zou echter weigerachtig staan tegenover de aanvraag, want Angela Merkel zou aan de Bundestag dan toestemming moeten vragen om nog maar eens een land in moeilijkheden te helpen.

Kinepolis France trekt meerderheidsbelang op in Forum Kinepolis Nîmes tot 100%

Kinepolis France, één van de dochterondernemingen van Kinepolis Group, verhoogt haar meerderheidsbelang in Forum Kinepolis Nîmes van 79,92% tot 100%.

Forum Kinepolis Nîmes is de exploitatievennootschap achter de Kinepolis-bioscoop te Nîmes (12 zalen, 2928 zetels) en de binnenstadscinema Forum (4 zalen, 465 zetels). Kinepolis France neemt hiertoe de resterende aandelen over van de familie Martin-Baloge.

In Brussel is de BEL 20 eveneens ongeveer een half procent lager geopend, waardoor de index terugvalt onder het niveau van 2400. Het zijn met name de financials KBC en Ageas die met verkoopdruk af te rekenen krijgen. Op beurs van Parijs verloor Alstom 7% in de opening na de aankondiging van een kapitaalaanvraag. Spanje kan volgend weekend een steunaanvraag indienen, zo meent het persbureau Reuters te weten. De Spaanse minister Luis de Guindos verklaarde gisteren nog dat omtrent deze steunaanvraag nog geen beslissing is gevallen. Duitsland zou echter weigerachtig staan tegenover de aanvraag, want Angela Merkel zou aan de Bundestag dan toestemming moeten vragen om nog maar eens een land in moeilijkheden te helpen. Kinepolis France trekt meerderheidsbelang op in Forum Kinepolis Nîmes tot 100%Kinepolis France, één van de dochterondernemingen van Kinepolis Group, verhoogt haar meerderheidsbelang in Forum Kinepolis Nîmes van 79,92% tot 100%. Forum Kinepolis Nîmes is de exploitatievennootschap achter de Kinepolis-bioscoop te Nîmes (12 zalen, 2928 zetels) en de binnenstadscinema Forum (4 zalen, 465 zetels). Kinepolis France neemt hiertoe de resterende aandelen over van de familie Martin-Baloge.