Europese hulp is mogelijk, zonder dat Madrid extra toegevingen moet doen in de vorm van nog maar eens besparingsmaatregelen.

Spanje kan een belangrijke troef uitspelen bij de onderhandelingen over een reddingsplan, want het land is te groot om het te laten failliet gaan.

Anderzijds zal het duidelijk zijn dat de Duitsers steeds weigerachtiger worden om nog meer geld in Europa te pompen. De Duitsers zijn nog steeds voorstanders van Europa, maar zijn niet bereid om in hun eentje heel Zuid-Europa recht te houden. De Duitsers gaan dus steeds voorwaarden stellen.

Hoe dan ook, de Europese beurzen gaan vandaag opnieuw hoger openen, met relatief stevige winsten voor de Europese beurzen.

Vandaag gaat Spanje proberen om obligaties te plaatsen, wat een belangrijke test voor de financiële markten kan gaan worden.

Telenet koopt eigen aandelen in

Telenet bezit vandaag in totaal 509.691 eigen aandelen (vorige melding: 439.691 eigen aandelen), hetzij 0,45 % van het totaal aantal uitstaande aandelen (vorige melding: 0,39 %).

Alle ingekochte aandelen onder het Aandelen Inkoopprogramma 2012 (tot op heden 289.339 eigen aandelen) zullen vernietigd worden door de Vennootschap.

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 25 april 2012 heeft reeds 800.492 eigen aandelen onder het Aandelen Inkoopprogramma 2012 vernietigd.

Europese hulp is mogelijk, zonder dat Madrid extra toegevingen moet doen in de vorm van nog maar eens besparingsmaatregelen. Spanje kan een belangrijke troef uitspelen bij de onderhandelingen over een reddingsplan, want het land is te groot om het te laten failliet gaan. Anderzijds zal het duidelijk zijn dat de Duitsers steeds weigerachtiger worden om nog meer geld in Europa te pompen. De Duitsers zijn nog steeds voorstanders van Europa, maar zijn niet bereid om in hun eentje heel Zuid-Europa recht te houden. De Duitsers gaan dus steeds voorwaarden stellen. Hoe dan ook, de Europese beurzen gaan vandaag opnieuw hoger openen, met relatief stevige winsten voor de Europese beurzen. Vandaag gaat Spanje proberen om obligaties te plaatsen, wat een belangrijke test voor de financiële markten kan gaan worden. Telenet koopt eigen aandelen in Telenet bezit vandaag in totaal 509.691 eigen aandelen (vorige melding: 439.691 eigen aandelen), hetzij 0,45 % van het totaal aantal uitstaande aandelen (vorige melding: 0,39 %). Alle ingekochte aandelen onder het Aandelen Inkoopprogramma 2012 (tot op heden 289.339 eigen aandelen) zullen vernietigd worden door de Vennootschap. De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 25 april 2012 heeft reeds 800.492 eigen aandelen onder het Aandelen Inkoopprogramma 2012 vernietigd.