Cashin is van mening dat we naar een oude film in een nieuwe versie zitten te kijken. In de nieuwe versie is Griekenland Bear Stearns en dreigt Spanje het nieuwe Lehman Brothers te worden.

Iedereen zal zich nog herinneren dat de val van Lehman uiteindelijk de oorzaak werd van de financiële crisis. Volgens Cashin vindt er een inverse Pavloviaanse reactie plaats tussen de beurs en de dollar.

Op een bepaald moment gaf de dollar gisteren wat van zijn eerder opgebouwde winsten prijs, wat meteen aanleiding gaf tot een stijging van de beurskoersen. Cashin denkt dat die trend zich zal verder zetten.

Cashin is van mening dat we naar een oude film in een nieuwe versie zitten te kijken. In de nieuwe versie is Griekenland Bear Stearns en dreigt Spanje het nieuwe Lehman Brothers te worden. Iedereen zal zich nog herinneren dat de val van Lehman uiteindelijk de oorzaak werd van de financiële crisis. Volgens Cashin vindt er een inverse Pavloviaanse reactie plaats tussen de beurs en de dollar. Op een bepaald moment gaf de dollar gisteren wat van zijn eerder opgebouwde winsten prijs, wat meteen aanleiding gaf tot een stijging van de beurskoersen. Cashin denkt dat die trend zich zal verder zetten.