De euro kreeg op de valutamarkten opnieuw klappen, de koers viel terug tot 1,2950 dollar. Ten opzichte van gisteren was er sprake van een verlies van driekwart procent. Opvallend is dat de goudprijs kan standhouden in buurt van 1770 dollar per troy ounce.

Spanje heeft opnieuw wat meer tijd gekocht dankzij de veiling van overheidsobligaties die vandaag succesvol is verlopen. Wanneer die veiling niet was gelukt zou premier Rajoy meteen om hulp hebben moeten vragen, de kans is echter groot dat hij dat binnen afzienbare tijd alsnog zal moeten doen.

AB InBev zet zich in voor verantwoorde alcoholconsumptie

Anheuser-Busch InBev heeft vandaag ter gelegenheid van de derde jaarlijkse viering van de Global Be(er) Responsible Day (GBRD) een eerste jaar van grote vooruitgang aangekondigd inzake de ambitieuze wereldwijde doelstellingen voor verantwoorde alcoholconsumptie, die de groep tegen eind 2014 wil realiseren. In

2011 maakte AB InBev zes doelstellingen bekend als onderdeel van het engagement van het bedrijf voor een Betere

Wereld die samen de ontwikkeling moeten ondersteunen van partnerschappen, openbare onderwijsinitiatieven,

opleidingen voor handelaars en andere initiatieven die de houding tegenover verantwoorde consumptie versterken.

De initiatieven worden uitgerold in 23 landen, gesteund door de 116 000 medewerkers van AB InBev, in samenwerking met

ouders, deskundigen, lokale overheden en lokale en nationale organisaties. De vooruitgang die wordt geboekt tegenover

AB InBevs doelstellingen, zal eind 2014 onafhankelijk worden geaudit.

De euro kreeg op de valutamarkten opnieuw klappen, de koers viel terug tot 1,2950 dollar. Ten opzichte van gisteren was er sprake van een verlies van driekwart procent. Opvallend is dat de goudprijs kan standhouden in buurt van 1770 dollar per troy ounce. Spanje heeft opnieuw wat meer tijd gekocht dankzij de veiling van overheidsobligaties die vandaag succesvol is verlopen. Wanneer die veiling niet was gelukt zou premier Rajoy meteen om hulp hebben moeten vragen, de kans is echter groot dat hij dat binnen afzienbare tijd alsnog zal moeten doen. AB InBev zet zich in voor verantwoorde alcoholconsumptie Anheuser-Busch InBev heeft vandaag ter gelegenheid van de derde jaarlijkse viering van de Global Be(er) Responsible Day (GBRD) een eerste jaar van grote vooruitgang aangekondigd inzake de ambitieuze wereldwijde doelstellingen voor verantwoorde alcoholconsumptie, die de groep tegen eind 2014 wil realiseren. In 2011 maakte AB InBev zes doelstellingen bekend als onderdeel van het engagement van het bedrijf voor een Betere Wereld die samen de ontwikkeling moeten ondersteunen van partnerschappen, openbare onderwijsinitiatieven, opleidingen voor handelaars en andere initiatieven die de houding tegenover verantwoorde consumptie versterken. De initiatieven worden uitgerold in 23 landen, gesteund door de 116 000 medewerkers van AB InBev, in samenwerking met ouders, deskundigen, lokale overheden en lokale en nationale organisaties. De vooruitgang die wordt geboekt tegenover AB InBevs doelstellingen, zal eind 2014 onafhankelijk worden geaudit.