Spanje dreigt met andere woorden de eurocrisis weer aan te zwengelen. Bovendien is het einde van de affaire bijlange niet in zicht.

Er circuleert een lijst met namen van Spanjaarden (politici) waarvan de ene na de andere moet toegeven dat ze cash geld hebben ontvangen in ruil voor bepaalde diensten.

Maar Rajoy nu wandelen sturen, kan de hele eurozone weer in vuur en vlam zetten. Er zal dus een oplossing gezocht worden, waarbij mogelijk enkele ministers wandelen worden gestuurd. De harde kern van zijn regering zal waarschijnlijk in naam van het algemeen belang blijven zitten.

Spanje dreigt met andere woorden de eurocrisis weer aan te zwengelen. Bovendien is het einde van de affaire bijlange niet in zicht. Er circuleert een lijst met namen van Spanjaarden (politici) waarvan de ene na de andere moet toegeven dat ze cash geld hebben ontvangen in ruil voor bepaalde diensten. Maar Rajoy nu wandelen sturen, kan de hele eurozone weer in vuur en vlam zetten. Er zal dus een oplossing gezocht worden, waarbij mogelijk enkele ministers wandelen worden gestuurd. De harde kern van zijn regering zal waarschijnlijk in naam van het algemeen belang blijven zitten.