Andrew Bosomworth, money manager bij Pacific Investment Management Co, stelt vast dat de Spanjaarden hun deficiet aan het afbouwen zijn en hun economie meer concurrentieel maken.

Bosomworth gelooft in het Spaanse 'mirakel', hij denkt dat Spanje er in gaat slagen om een reddingsplan te vermijden. De spread tussen Duitse en Spaanse obligaties is gisteren voor de tweede dag op rij gedaald.

Die spread bedroeg maandag nog 189 basispunten, of 25 basispunten minder dan afgelopen vrijdag. Het verschil was het kleinste sinds 4 februari en dat terwijl de spread tussen Duitse en Portugese obligaties opnieuw toenam.

Andrew Bosomworth, money manager bij Pacific Investment Management Co, stelt vast dat de Spanjaarden hun deficiet aan het afbouwen zijn en hun economie meer concurrentieel maken. Bosomworth gelooft in het Spaanse 'mirakel', hij denkt dat Spanje er in gaat slagen om een reddingsplan te vermijden. De spread tussen Duitse en Spaanse obligaties is gisteren voor de tweede dag op rij gedaald. Die spread bedroeg maandag nog 189 basispunten, of 25 basispunten minder dan afgelopen vrijdag. Het verschil was het kleinste sinds 4 februari en dat terwijl de spread tussen Duitse en Portugese obligaties opnieuw toenam.