30% van de uitgaven van de overheid gaan volgend jaar naar de afbetaling van de schulden en dat percentage zal alleen nog maar toenemen. Madrid betaalt zich met andere woorden blauw aan het betalen van rente, waardoor er geen geld overblijft voor levensnoodzakelijk investeringen.

Maar plots worden we toch overstelpt met goed nieuws over de Spaanse economie die aan de beterhand zou zijn. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is dat allemaal larie en apenkool. Om de Spanjaarden gunstig te stemmen, krijgen ze van de regering leugens voorgeschoteld. Vroeg of laat zal dat duidelijk worden en dat zal onvermijdelijk tot woedeuitbarstingen in het land leiden.

30% van de uitgaven van de overheid gaan volgend jaar naar de afbetaling van de schulden en dat percentage zal alleen nog maar toenemen. Madrid betaalt zich met andere woorden blauw aan het betalen van rente, waardoor er geen geld overblijft voor levensnoodzakelijk investeringen. Maar plots worden we toch overstelpt met goed nieuws over de Spaanse economie die aan de beterhand zou zijn. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is dat allemaal larie en apenkool. Om de Spanjaarden gunstig te stemmen, krijgen ze van de regering leugens voorgeschoteld. Vroeg of laat zal dat duidelijk worden en dat zal onvermijdelijk tot woedeuitbarstingen in het land leiden.