In Spanje blijft premier Mariano Rajoy de kop van jut, afgelopen weekend zijn in de grote steden opnieuw tienduizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de zware besparingsmaatregelen die diens regering in de afgelopen maanden doorvoerde.

Afgelopen weekend kwam op de eerste plaats het verzorgend personeel op straat. In de media gaat de meeste aandacht momenteel uit naar Italië, maar dat belet niet dat volgens de meeste economen Spanje als het grootste zorgenkind in Europa wordt beschouwd.

In Spanje blijft premier Mariano Rajoy de kop van jut, afgelopen weekend zijn in de grote steden opnieuw tienduizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de zware besparingsmaatregelen die diens regering in de afgelopen maanden doorvoerde. Afgelopen weekend kwam op de eerste plaats het verzorgend personeel op straat. In de media gaat de meeste aandacht momenteel uit naar Italië, maar dat belet niet dat volgens de meeste economen Spanje als het grootste zorgenkind in Europa wordt beschouwd.