Maar ook economisch is het niet gelukt en daar betalen we nu de prijs voor. Het prijskaartje zal bovendien hoog zijn. Lars Seier Christensen, co-CEO en co-stichter van Saxo Bank, stelt de zaken als volgt: de beleggers en spaarders hebben geld, de overheid heeft geld nodig.

De uitkomst is dus bekend, het geld in privé-bezit zal op eender welke manier naar de overheid worden overgeheveld. Dat betekent dat we ons zorgen mogen maken over de veiligheid van ons geld, ook al geldt er een garantie van 100.000 euro op onze spaarrekeningen.

Maar ook economisch is het niet gelukt en daar betalen we nu de prijs voor. Het prijskaartje zal bovendien hoog zijn. Lars Seier Christensen, co-CEO en co-stichter van Saxo Bank, stelt de zaken als volgt: de beleggers en spaarders hebben geld, de overheid heeft geld nodig. De uitkomst is dus bekend, het geld in privé-bezit zal op eender welke manier naar de overheid worden overgeheveld. Dat betekent dat we ons zorgen mogen maken over de veiligheid van ons geld, ook al geldt er een garantie van 100.000 euro op onze spaarrekeningen.