In Europa heeft de sector van de herverzekeraars het moeilijk nu blijkt dat de overstromingen in Oost-Europa grote schade hebben aangericht. De koersen van Munich Re en Hannover Re staan onder druk en hebben blijkbaar nog geen betrouwbare bodem gevonden.

In de Verenigde Staten waarschuwde Fed Bank of San Francisco President John Williams dat de Amerikaanse centrale bank in de zomer de inkopen van obligaties kan beginnen terug te schroeven, tegen het einde van dit jaar zou het programma volledig stopgezet kunnen worden.

In Europa heeft de sector van de herverzekeraars het moeilijk nu blijkt dat de overstromingen in Oost-Europa grote schade hebben aangericht. De koersen van Munich Re en Hannover Re staan onder druk en hebben blijkbaar nog geen betrouwbare bodem gevonden. In de Verenigde Staten waarschuwde Fed Bank of San Francisco President John Williams dat de Amerikaanse centrale bank in de zomer de inkopen van obligaties kan beginnen terug te schroeven, tegen het einde van dit jaar zou het programma volledig stopgezet kunnen worden.