In afwachting dat de Spaanse regering haar budget voorstelt, is de rente op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie weer teruggevallen onder het niveau van 6%. Italië veilde staatsobligaties met een looptijd van 10 jaar aan een rendement van 5,24%, tegenover 5,82% bij de vorige veiling.

Ablynx versterkt raad van bestuur met twee ervaren mensen

Ablynx heeft vandaag aangekondigd dat ze Dr Roger Perlmutter en Dr Russell G. Greig zal voordragen als onafhankelijke niet-uitvoerende Bestuurders tijdens de volgende Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders begin november 2012.
Dr Edwin Moses, Voorzitter en Gedelegeerd Bestuurder van Ablynx, verklaarde:

"We zijn verheugd dat Roger en Russel bereid zijn om lid te worden van de Raad van Bestuur van Ablynx. We verwachten dat hun uitgebreide ervaring bij grote farmaceutische bedrijven en hun ontelbare interacties met biotechnologiebedrijven in alle stadia van ontwikkeling, Ablynx enorm ten goede zullen komen. Voor ons betekenen deze benoemingen een uiterst belangrijke bijdrage in de erkenning van het unieke Nanobody-platform en in de ontwikkeling van Ablynx tot belangrijke speler in de internationale biofarmaceutische industrie."

In afwachting dat de Spaanse regering haar budget voorstelt, is de rente op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie weer teruggevallen onder het niveau van 6%. Italië veilde staatsobligaties met een looptijd van 10 jaar aan een rendement van 5,24%, tegenover 5,82% bij de vorige veiling. Ablynx versterkt raad van bestuur met twee ervaren mensenAblynx heeft vandaag aangekondigd dat ze Dr Roger Perlmutter en Dr Russell G. Greig zal voordragen als onafhankelijke niet-uitvoerende Bestuurders tijdens de volgende Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders begin november 2012. Dr Edwin Moses, Voorzitter en Gedelegeerd Bestuurder van Ablynx, verklaarde: "We zijn verheugd dat Roger en Russel bereid zijn om lid te worden van de Raad van Bestuur van Ablynx. We verwachten dat hun uitgebreide ervaring bij grote farmaceutische bedrijven en hun ontelbare interacties met biotechnologiebedrijven in alle stadia van ontwikkeling, Ablynx enorm ten goede zullen komen. Voor ons betekenen deze benoemingen een uiterst belangrijke bijdrage in de erkenning van het unieke Nanobody-platform en in de ontwikkeling van Ablynx tot belangrijke speler in de internationale biofarmaceutische industrie."