De Spaanse industriële output is vorige maand voor de negende maand op rij gedaald, wat betekent dat de crisis in het land zich nog verder uitdiept. Op jaarbasis was er sprake van een daling met 6,10%, wat echter minder was dan de 8,50% waar de analisten op hadden gerekend.

De Europese beurzen noteren meestal nog steeds in het rood, hoewel de BEL 20 boven de nullijn poogt stand te houden.

Opvallend is dat Nyrstar opnieuw klappen krijgt, dit vanwege productieproblemen in verschillende vestigingen. Ook de euro blijft zwak op koers liggen.

Ontslag van Ana Vizcaino als bestuurder van Transics International NV

De Raad van Bestuur van Transics International NV (Transics International) werd door Ana Vizcaino, niet-uitvoerend bestuurder van Transics International die EQMC Europe Development Capital Fund plc vertegenwoordigt, in kennis gesteld van haar ontslag met onmiddellijke ingang als bestuurder van Transics International.

Ana Vizcaino werd recent aangesteld als CEO van Compañía Española de Reafianzamiento, SA, een nieuwe professionele uitdaging die haar niet toelaat haar huidige mandaat als bestuurder van Transics International verder te zetten. Haar ontslag staat bijgevolg los van het huidige publieke overnamebod zoals aangekondigd door Tavares NV.

De Raad van Bestuur van Transics International wil Vizcaino bedanken voor haar inzet voor Transics International.

De Spaanse industriële output is vorige maand voor de negende maand op rij gedaald, wat betekent dat de crisis in het land zich nog verder uitdiept. Op jaarbasis was er sprake van een daling met 6,10%, wat echter minder was dan de 8,50% waar de analisten op hadden gerekend. De Europese beurzen noteren meestal nog steeds in het rood, hoewel de BEL 20 boven de nullijn poogt stand te houden. Opvallend is dat Nyrstar opnieuw klappen krijgt, dit vanwege productieproblemen in verschillende vestigingen. Ook de euro blijft zwak op koers liggen. Ontslag van Ana Vizcaino als bestuurder van Transics International NV De Raad van Bestuur van Transics International NV (Transics International) werd door Ana Vizcaino, niet-uitvoerend bestuurder van Transics International die EQMC Europe Development Capital Fund plc vertegenwoordigt, in kennis gesteld van haar ontslag met onmiddellijke ingang als bestuurder van Transics International. Ana Vizcaino werd recent aangesteld als CEO van Compañía Española de Reafianzamiento, SA, een nieuwe professionele uitdaging die haar niet toelaat haar huidige mandaat als bestuurder van Transics International verder te zetten. Haar ontslag staat bijgevolg los van het huidige publieke overnamebod zoals aangekondigd door Tavares NV. De Raad van Bestuur van Transics International wil Vizcaino bedanken voor haar inzet voor Transics International.