De Europese beurzen krijgen vandaag wat meer ademruimte, maar van een overdreven optimistische stemming is zeker geen sprake.

De Euro Stoxx 50 noteert zowat een half procent boven het slotniveau van gisteren, de BEL 20 laat een winst van zowat een kwart procent optekenen.

Nieuwe benoeming in het directiecomité van Belgacom

De Raad van Bestuur van Belgacom heeft vandaag beslist, op voorstel van de CEO en met steun van het volledig management team, om Domnique Leroy aan te stellen in de positie van "Executive Vice President Consumer Business Unit", lid van het Directiecomité, ingaand op 1 juni, in opvolging van Scott Alcott die na 12 jaar naar de VS terug gaat voor een nieuwe uitdaging.

Dominique Leroy heeft een uitgelezen profiel voor deze job aangezien ze gedurende 24 jaar verschillende functies heeft gehad in de "fast moving consumer goods" binnen Unilever.

Ze heeft heel wat functies bekleed in verschillende departementen als finance, logistics, product management, marketing en verkoop evenals senior general management functies in de Benelux.

Dominique vervoegde Belgacom reeds in 2011 als "Vice President Sales" binnen het consumenten business unit waar ze nu de leiding van neemt.

De Europese beurzen krijgen vandaag wat meer ademruimte, maar van een overdreven optimistische stemming is zeker geen sprake. De Euro Stoxx 50 noteert zowat een half procent boven het slotniveau van gisteren, de BEL 20 laat een winst van zowat een kwart procent optekenen. Nieuwe benoeming in het directiecomité van Belgacom De Raad van Bestuur van Belgacom heeft vandaag beslist, op voorstel van de CEO en met steun van het volledig management team, om Domnique Leroy aan te stellen in de positie van "Executive Vice President Consumer Business Unit", lid van het Directiecomité, ingaand op 1 juni, in opvolging van Scott Alcott die na 12 jaar naar de VS terug gaat voor een nieuwe uitdaging. Dominique Leroy heeft een uitgelezen profiel voor deze job aangezien ze gedurende 24 jaar verschillende functies heeft gehad in de "fast moving consumer goods" binnen Unilever. Ze heeft heel wat functies bekleed in verschillende departementen als finance, logistics, product management, marketing en verkoop evenals senior general management functies in de Benelux. Dominique vervoegde Belgacom reeds in 2011 als "Vice President Sales" binnen het consumenten business unit waar ze nu de leiding van neemt.