Het rendement op de Spaanse 10-jarige staatsobligatie schoot opnieuw de lucht in, nadat Euro-commissaris Olli Rehn verklaarde dat het land het moeilijk zal hebben om het tekort op de begroting van volgend jaar voldoende terug te dringen. Het rendement op de 10-jarige steeg met 6 basispunten tot 5,91%.

Op de Brusselse beurs kwam Bekaert de stemming bederven. Het is natuurlijk geen echte verrassing dat dit bedrijf het niet onder de markt heeft, maar de beleggers stelden zich toch eerder terughoudend op. De BEL 20 verloor bijna een vol procent, Bekaert iets meer dan 10%.

Het rendement op de Spaanse 10-jarige staatsobligatie schoot opnieuw de lucht in, nadat Euro-commissaris Olli Rehn verklaarde dat het land het moeilijk zal hebben om het tekort op de begroting van volgend jaar voldoende terug te dringen. Het rendement op de 10-jarige steeg met 6 basispunten tot 5,91%. Op de Brusselse beurs kwam Bekaert de stemming bederven. Het is natuurlijk geen echte verrassing dat dit bedrijf het niet onder de markt heeft, maar de beleggers stelden zich toch eerder terughoudend op. De BEL 20 verloor bijna een vol procent, Bekaert iets meer dan 10%.