Als voorbeeld wordt op de eerste plaats naar Spanje verwezen, een land dat amper twee jaar geleden nog in een diepe crisis verkeerde. Vandaag vechten de beleggers voor Spaanse staatsobligaties die het laagste rendement opleveren sinds op zijn minst 1789. Erg geloofwaardig komt dit allemaal niet over.

In New York werd de Art Deco toren op het adres One Wall Street verkocht voor 585 miljoen dollar, amper drie maanden nadat de vraag werd gesteld of het ooit mogelijk zou zijn om deze toren te verkopen aan 466 miljoen dollar. De prijzen voor vanalles en nog wat vliegen door het plafond. Dat kan alleen maar slecht aflopen.

Als voorbeeld wordt op de eerste plaats naar Spanje verwezen, een land dat amper twee jaar geleden nog in een diepe crisis verkeerde. Vandaag vechten de beleggers voor Spaanse staatsobligaties die het laagste rendement opleveren sinds op zijn minst 1789. Erg geloofwaardig komt dit allemaal niet over. In New York werd de Art Deco toren op het adres One Wall Street verkocht voor 585 miljoen dollar, amper drie maanden nadat de vraag werd gesteld of het ooit mogelijk zou zijn om deze toren te verkopen aan 466 miljoen dollar. De prijzen voor vanalles en nog wat vliegen door het plafond. Dat kan alleen maar slecht aflopen.