Het rendement op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie is vanmorgen met 5 basispunten gedaald tot 6,43%, het rendement op de Duitse obligatie met dezelfde looptijd liep op tot 1,39%.

Later vandaag veilt Italië staatsobligaties, een veiling waar met meer dan gewone aandacht naar wordt uitgekeken.

Olivier Lefebvre treedt terug als bestuursvoorzitter bij Option

Option kondigde vandaag aan dat Olivier Lefebvre met onmiddellijke ingang terugtreedt als Voorzitter van de Raad van Bestuur. Jan Callewaert is nu verkozen tot Voorzitter van de Raad van Bestuur en blijft aan als CEO van de Onderneming.

Olivier Lefebvre, die sinds juli 2008 deel uitmaakt van de Raad van Bestuur en Voorzitter was sinds februari 2010, heeft de beslissing genomen om zich full-time te concentreren op zijn verantwoordelijkheden als CEO van Xylowatt. De heer Lefebvre blijft aan als lid van de Raad van Bestuur van Option.

De Raad van Bestuur van Option telt zes leden: Olivier Lefebvre, Jan Callewaert, Philip Vermeulen, Lawrence Levy, David A. Hytha en Francis Vanderhoydonck.

Het rendement op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie is vanmorgen met 5 basispunten gedaald tot 6,43%, het rendement op de Duitse obligatie met dezelfde looptijd liep op tot 1,39%. Later vandaag veilt Italië staatsobligaties, een veiling waar met meer dan gewone aandacht naar wordt uitgekeken. Olivier Lefebvre treedt terug als bestuursvoorzitter bij Option Option kondigde vandaag aan dat Olivier Lefebvre met onmiddellijke ingang terugtreedt als Voorzitter van de Raad van Bestuur. Jan Callewaert is nu verkozen tot Voorzitter van de Raad van Bestuur en blijft aan als CEO van de Onderneming. Olivier Lefebvre, die sinds juli 2008 deel uitmaakt van de Raad van Bestuur en Voorzitter was sinds februari 2010, heeft de beslissing genomen om zich full-time te concentreren op zijn verantwoordelijkheden als CEO van Xylowatt. De heer Lefebvre blijft aan als lid van de Raad van Bestuur van Option. De Raad van Bestuur van Option telt zes leden: Olivier Lefebvre, Jan Callewaert, Philip Vermeulen, Lawrence Levy, David A. Hytha en Francis Vanderhoydonck.