De Spaanse regering minimaliseert de problemen, ze stelt dat 70% van de bankensector gezond is. Sommige analisten zijn echter van mening dat dit geen goede aanpak is, het probleem kan beter bij de wortel worden aangepakt. Het heeft weinig zin om de Spaanse banken nu wat geld toe te stoppen, waarna ze binnenkort opnieuw voor hulp moeten komen aankloppen.

Op de Europese beurzen werd vandaag het poeder droog gehouden, de meeste beleggers wachten rustig af wat er tijdens of na het weekend zal worden beslist. Van grote bewegingen bij de belangrijkste indices was geen sprake, ook de euro bleef dicht bij huis.

Belgacom voegt zes nieuwe zenders toe op TV Overal: vtm, 2BE, Vitaya, vtmKzoom, JIM en anne

Vanaf vandaag breidt het aanbod van TV Overal uit met vier nieuwe zenders: vtm, 2BE, Vitaya en vtmKzoom. De zenders JIM en anne zullen eind juni toegevoegd worden.

Dit brengt het totaal aantal zenders op 30. Met TV Overal kijken Belgacom TV-klanten thuis én onderweg televisie op pc/Mac, laptop, tablet en smartphone.

Sinds het aanbieden van de dienst in juli 2011 hebben al meer dan 260.000 klanten de applicatie gedownload. In afwachting van de commerciële lancering kunnen de gebruikers TV Overal gratis testen.

Door deze nieuwe overeenkomst heeft de mobiele televisiedienst van Belgacom, als eerste, alle grootste Vlaamse zenders in haar aanbod.

Thuis én onderweg televisie op pc/Mac, laptop, tablet en smartphone

Met TV Overal kunnen de Belgacom TV-klanten hun favoriete programma's thuis en onderweg volgen. In heel België kunnen ze nu ook televisie kijken op hun tablet, pc/Mac-computer, laptop of smartphone.

Thuis doen ze dat via hun wifi-verbinding en buitenshuis via de meer dan 500.000 nationale wifi Fon hotspots of via het Proximus 3G-netwerk

De Spaanse regering minimaliseert de problemen, ze stelt dat 70% van de bankensector gezond is. Sommige analisten zijn echter van mening dat dit geen goede aanpak is, het probleem kan beter bij de wortel worden aangepakt. Het heeft weinig zin om de Spaanse banken nu wat geld toe te stoppen, waarna ze binnenkort opnieuw voor hulp moeten komen aankloppen. Op de Europese beurzen werd vandaag het poeder droog gehouden, de meeste beleggers wachten rustig af wat er tijdens of na het weekend zal worden beslist. Van grote bewegingen bij de belangrijkste indices was geen sprake, ook de euro bleef dicht bij huis. Belgacom voegt zes nieuwe zenders toe op TV Overal: vtm, 2BE, Vitaya, vtmKzoom, JIM en anne Vanaf vandaag breidt het aanbod van TV Overal uit met vier nieuwe zenders: vtm, 2BE, Vitaya en vtmKzoom. De zenders JIM en anne zullen eind juni toegevoegd worden. Dit brengt het totaal aantal zenders op 30. Met TV Overal kijken Belgacom TV-klanten thuis én onderweg televisie op pc/Mac, laptop, tablet en smartphone. Sinds het aanbieden van de dienst in juli 2011 hebben al meer dan 260.000 klanten de applicatie gedownload. In afwachting van de commerciële lancering kunnen de gebruikers TV Overal gratis testen. Door deze nieuwe overeenkomst heeft de mobiele televisiedienst van Belgacom, als eerste, alle grootste Vlaamse zenders in haar aanbod.Thuis én onderweg televisie op pc/Mac, laptop, tablet en smartphone Met TV Overal kunnen de Belgacom TV-klanten hun favoriete programma's thuis en onderweg volgen. In heel België kunnen ze nu ook televisie kijken op hun tablet, pc/Mac-computer, laptop of smartphone. Thuis doen ze dat via hun wifi-verbinding en buitenshuis via de meer dan 500.000 nationale wifi Fon hotspots of via het Proximus 3G-netwerk