In Spanje wordt de positie van premier Mariano Rajoy steeds hachelijker, hij wordt langs alle kanten onder vuur genomen. In het buitenland wordt hij geconfronteerd met oplopende spanningen tussen Duitsland en Frankrijk, in eigen land groeit het protest tegen de besparingen.

Fidelity bezit ruim 3% van de aandelen Umicore

Op 30 augustus, heeft Fidelity Management and Research LLC (FMR), met adres op PO Box 82 Devonshire street, Boston, Massachusetts, 02109, USA, de FSMA en Umicore te kennen gegeven dat zij op 27 augustus 2012 de statutaire drempel van 3% heeft overschreden, en op dat ogenblik 2,42% van Umicore's aandelen en stemrechten bezat.

De aandelen toegeschreven aan FMR LLC komen voort uit verschillende fondsen voor collectieve belegging die beheerd worden door Fidelity Management & Research Company, Pyramis Global Advisors LLC en Pyramis Global Advisors Trust Company. Deze entiteiten zijn filialen van, of worden gecontroleerd door FMR LLC.

Deze fondsen voor collectieve belegging hebben FMR LLC het discretionair recht toegekend het stemrecht van aandelen uit te oefenen in overeenstemming met het beleid van de Raad van Bestuur van FMR LLC inzake stemmen per volmacht. FMR LLC is een niet gecontroleerde onderneming.

In Spanje wordt de positie van premier Mariano Rajoy steeds hachelijker, hij wordt langs alle kanten onder vuur genomen. In het buitenland wordt hij geconfronteerd met oplopende spanningen tussen Duitsland en Frankrijk, in eigen land groeit het protest tegen de besparingen. Fidelity bezit ruim 3% van de aandelen Umicore Op 30 augustus, heeft Fidelity Management and Research LLC (FMR), met adres op PO Box 82 Devonshire street, Boston, Massachusetts, 02109, USA, de FSMA en Umicore te kennen gegeven dat zij op 27 augustus 2012 de statutaire drempel van 3% heeft overschreden, en op dat ogenblik 2,42% van Umicore's aandelen en stemrechten bezat. De aandelen toegeschreven aan FMR LLC komen voort uit verschillende fondsen voor collectieve belegging die beheerd worden door Fidelity Management & Research Company, Pyramis Global Advisors LLC en Pyramis Global Advisors Trust Company. Deze entiteiten zijn filialen van, of worden gecontroleerd door FMR LLC. Deze fondsen voor collectieve belegging hebben FMR LLC het discretionair recht toegekend het stemrecht van aandelen uit te oefenen in overeenstemming met het beleid van de Raad van Bestuur van FMR LLC inzake stemmen per volmacht. FMR LLC is een niet gecontroleerde onderneming.