Khiem Do, fondsbeheerder bij Baring Asset Management, is van mening dat de Spaanse aanvraag minder eenvoudig ligt dan algemeen wordt aangenomen.

Het is namelijk niet zo eenvoudig om zware besparingen aan te kondigen, de huidige politieke klasse dreigt namelijk haar eigen graf te delven wanneer ze de broeksriem bij haar landgenoten te straf wil aantrekken.

Fingaren / Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. bezitten 47,60% van Bois Sauvage

Overeenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Compagnie du Bois Sauvage n.v. een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhoudershap van Fingaren / Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. over de 45%-drempel is gegaan (actieve drempeloverschrijding).

Fingaren / Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. bezitten voortaan 47,60% van de stemrechten van Compagnie du Bois Sauvage.

Guy Paquot controleert Fingaren c.v.a. die Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. controleert. Samen bezitten ze voortaan 47,60% van de stemrechten van Compagnie du Bois Sauvage.

Deze kennisgeving werd ook naar de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) gestuurd.

Khiem Do, fondsbeheerder bij Baring Asset Management, is van mening dat de Spaanse aanvraag minder eenvoudig ligt dan algemeen wordt aangenomen. Het is namelijk niet zo eenvoudig om zware besparingen aan te kondigen, de huidige politieke klasse dreigt namelijk haar eigen graf te delven wanneer ze de broeksriem bij haar landgenoten te straf wil aantrekken. Fingaren / Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. bezitten 47,60% van Bois SauvageOvereenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Compagnie du Bois Sauvage n.v. een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhoudershap van Fingaren / Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. over de 45%-drempel is gegaan (actieve drempeloverschrijding). Fingaren / Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. bezitten voortaan 47,60% van de stemrechten van Compagnie du Bois Sauvage. Guy Paquot controleert Fingaren c.v.a. die Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. controleert. Samen bezitten ze voortaan 47,60% van de stemrechten van Compagnie du Bois Sauvage. Deze kennisgeving werd ook naar de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) gestuurd.