Kinepolis neemt beide bioscopen over uit de vereffening van de groep Abaco Cinebox. Deze omvatte 18 bioscopen van diverse taille telkens gesitueerd in Spanje. Kinepolis neemt de twee grootste bioscopen uit de Abaco Cinebox-groep over.

Hiertoe bereikte Kinepolis een akkoord met de vereffenaars tot overname van de inrichting voor een globaal bedrag van 1.050.000 euro, en van het personeel.

Deze transacties werden bekrachtigd door de bevoegde gerechtelijke instanties. Tevens sloot Kinepolis met de respectievelijke vastgoedeigenaars nieuwe huurovereenkomsten af, waarvan de voorwaarden telkens gelieerd worden aan de gerealiseerde bezoekscijfers.

Kinepolis neemt beide bioscopen over uit de vereffening van de groep Abaco Cinebox. Deze omvatte 18 bioscopen van diverse taille telkens gesitueerd in Spanje. Kinepolis neemt de twee grootste bioscopen uit de Abaco Cinebox-groep over. Hiertoe bereikte Kinepolis een akkoord met de vereffenaars tot overname van de inrichting voor een globaal bedrag van 1.050.000 euro, en van het personeel. Deze transacties werden bekrachtigd door de bevoegde gerechtelijke instanties. Tevens sloot Kinepolis met de respectievelijke vastgoedeigenaars nieuwe huurovereenkomsten af, waarvan de voorwaarden telkens gelieerd worden aan de gerealiseerde bezoekscijfers.