Komende week

De meeste beurzen in Europa zullen volgens ABN Amro morgen dinsdag gesloten zijn. Dit in verband met de viering van de Dag van de Arbeid.

De stroom aan bedrijfsresultaten zal aanhouden. In Europa zullen onder meer BP, France Telecom, Diageo Adidas, Fresenius Medical Care, BMW, TNT Express en Infineon inzage in hun boeken geven. In de Verenigde Staten komen onder andere Kraft Foods, American International Group en Comcast met hun resultaten naar buiten.

Macrodata

Op macro-economisch gebied zullen beleggers met aandacht kijken naar de inkoopmanagersindices in Europa, Azië en Amerika. In Europa staat verder het rentebesluit van de ECB en het werkloosheidscijfer in Duitland op de agenda.

In de Verenigde Staten worden de volgende cijfers gepresenteerd: fabriekorders, bouwbestedingen en de arbeidsproductiviteit. Met spanning zal volgens ABN Amro gekeken worden naar het Amerikaanse werkgelegenheidscijfer, dat traditioneel op de eerste vrijdag van de maand wordt bekend gemaakt. Tegenvallende cijfers kunnen de Amerikaanse centrale bank er toe brengen om bijkomende maatregelen aan te kondigen.

Komende week De meeste beurzen in Europa zullen volgens ABN Amro morgen dinsdag gesloten zijn. Dit in verband met de viering van de Dag van de Arbeid. De stroom aan bedrijfsresultaten zal aanhouden. In Europa zullen onder meer BP, France Telecom, Diageo Adidas, Fresenius Medical Care, BMW, TNT Express en Infineon inzage in hun boeken geven. In de Verenigde Staten komen onder andere Kraft Foods, American International Group en Comcast met hun resultaten naar buiten. Macrodata Op macro-economisch gebied zullen beleggers met aandacht kijken naar de inkoopmanagersindices in Europa, Azië en Amerika. In Europa staat verder het rentebesluit van de ECB en het werkloosheidscijfer in Duitland op de agenda. In de Verenigde Staten worden de volgende cijfers gepresenteerd: fabriekorders, bouwbestedingen en de arbeidsproductiviteit. Met spanning zal volgens ABN Amro gekeken worden naar het Amerikaanse werkgelegenheidscijfer, dat traditioneel op de eerste vrijdag van de maand wordt bekend gemaakt. Tegenvallende cijfers kunnen de Amerikaanse centrale bank er toe brengen om bijkomende maatregelen aan te kondigen.