Uiteindelijk was Bekaert het enige aandeel dat tegen de trend in hoger kon afsluiten. Op de valutamarkten viel de koers van de euro weer terug onder 1,30 euro, terwijl anderzijds de goudprijs het moeizaam herwonnen terrein uit de afgelopen dagen weer moest prijsgeven.

Op de obligatiemarkten steeg de rente op de toonaangevende 10-jarige staatsobligatie tot 4,44%, of 7 basispunten meer dan het slotniveau van gisteren. Sinds 30 april is er sprake van een stijging met 70 basispunten. Volgende week veilt Spanje langlopende staatsobligaties.

Uiteindelijk was Bekaert het enige aandeel dat tegen de trend in hoger kon afsluiten. Op de valutamarkten viel de koers van de euro weer terug onder 1,30 euro, terwijl anderzijds de goudprijs het moeizaam herwonnen terrein uit de afgelopen dagen weer moest prijsgeven. Op de obligatiemarkten steeg de rente op de toonaangevende 10-jarige staatsobligatie tot 4,44%, of 7 basispunten meer dan het slotniveau van gisteren. Sinds 30 april is er sprake van een stijging met 70 basispunten. Volgende week veilt Spanje langlopende staatsobligaties.