De Europese beurzen noteren opnieuw in de plus, waarbij er sinds de opening echter niet zo veel is veranderd. De Euro Stoxx 50 laat een winst van ruim een kwart procent optekenen. De vanmorgen gepubliceerde resultaten van Philips werden goed onthaald, de koers van het aandeel noteert flink hoger.

In Brussel blijft de BEL 20 worstelen met de nullijn, waarbij de kaap van 2400 dus voorlopig niet meer kan worden gerond. Mobistar en Belgacom zijn de sterkste dalers binnen de index, dit als gevolg van een adviesverlaging door Deutsche Bank. KBC en Nyrstar maken anderzijds een goede beurt.

De uitslag van de Spaanse regioverkiezingen heeft weinig gevolgen op de financiële markten. De rente op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie is opgeklommen tot 5,42%, of een stijging met 4 basispunten ten opzichte van het slotniveau van afgelopen vrijdag.

Belang van Ageas in WDP valt terug onder 3%

Overeenkomstig de Transparantiewet kondigt WDP aan een verklaring te hebben ontvangen vanwege AGEAS NV met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Marcquisstraat 1, samen met AG Insurance NV met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53.

Uit deze verklaring blijkt dat de stemrechten verbonden aan de aandelen WDP die door AGEAS NV, AG Insurance NV, AG Real Estate NV en AG Real Estate Assets Management NV rechtstreeks of onrechtstreeks worden aangehouden de grens van 3 % van het totaal van de bestaande stemrechten onderschrijden.

Bij transparantieverklaring op datum van 31 maart 2009 hadden zij (toentertijd Fortis Insurance NV, Fortis Real Estate NV en Fortis Real Estate Asset Management NV) een overschrijding van de grens van 3 % bekendgemaakt.

De volledige kennisgeving alsook de aandeelhoudersstructuur kunnen tevens geraadpleegd worden op de website van WDP onder de rubrieken "Investor Relations/Aandeelhoudersinfo/Aandeelhoudersstructuur.

Sofina koopt eigen aandelen in

Sofina heeft op Euronext Brussel 1.510 eigen aandelen op 11 oktober 2012 gekocht aan een gemiddelde prijs van € 64,50 per aandeel. De laagst betaalde prijs was € 64,21 per aandeel en de hoogst betaalde prijs was € 65,00 per aandeel.

De Europese beurzen noteren opnieuw in de plus, waarbij er sinds de opening echter niet zo veel is veranderd. De Euro Stoxx 50 laat een winst van ruim een kwart procent optekenen. De vanmorgen gepubliceerde resultaten van Philips werden goed onthaald, de koers van het aandeel noteert flink hoger. In Brussel blijft de BEL 20 worstelen met de nullijn, waarbij de kaap van 2400 dus voorlopig niet meer kan worden gerond. Mobistar en Belgacom zijn de sterkste dalers binnen de index, dit als gevolg van een adviesverlaging door Deutsche Bank. KBC en Nyrstar maken anderzijds een goede beurt. De uitslag van de Spaanse regioverkiezingen heeft weinig gevolgen op de financiële markten. De rente op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie is opgeklommen tot 5,42%, of een stijging met 4 basispunten ten opzichte van het slotniveau van afgelopen vrijdag. Belang van Ageas in WDP valt terug onder 3%Overeenkomstig de Transparantiewet kondigt WDP aan een verklaring te hebben ontvangen vanwege AGEAS NV met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Marcquisstraat 1, samen met AG Insurance NV met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53. Uit deze verklaring blijkt dat de stemrechten verbonden aan de aandelen WDP die door AGEAS NV, AG Insurance NV, AG Real Estate NV en AG Real Estate Assets Management NV rechtstreeks of onrechtstreeks worden aangehouden de grens van 3 % van het totaal van de bestaande stemrechten onderschrijden. Bij transparantieverklaring op datum van 31 maart 2009 hadden zij (toentertijd Fortis Insurance NV, Fortis Real Estate NV en Fortis Real Estate Asset Management NV) een overschrijding van de grens van 3 % bekendgemaakt. De volledige kennisgeving alsook de aandeelhoudersstructuur kunnen tevens geraadpleegd worden op de website van WDP onder de rubrieken "Investor Relations/Aandeelhoudersinfo/Aandeelhoudersstructuur. Sofina koopt eigen aandelen inSofina heeft op Euronext Brussel 1.510 eigen aandelen op 11 oktober 2012 gekocht aan een gemiddelde prijs van € 64,50 per aandeel. De laagst betaalde prijs was € 64,21 per aandeel en de hoogst betaalde prijs was € 65,00 per aandeel.