De te betalen rente is zo hoog opgelopen dat het moment snel dichterbij komt dat Spanje zichzelf niet kan herfinancieren.

Op de obligaties met een looptijd van 12 maanden moest 5,07% rente worden betaald, op die met een looptijd van 18 maanden 5,11%.

Het zal duidelijk zijn dat de huidige situatie niet langer houdbaar is, zodat er vanwege de kant van Europa, het IMF en de centrale banken actie wordt gevraagd.

De beurzen houden er al rekening mee dat er zal ingegrepen worden, want de koersen noteren nog steeds in de plus. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 boeken winsten van ruim een half procent. Ook de euro blijft in de plus standhouden.

BlackRock bezit 3,03% van de aandelen Telenet

Telenet maakte volgende informatie bekend zoals voorgeschreven door Artikel 14 van de Wet van 2 mei 2007 en het Koninklijk Besluit van 14 februari 2008:

Op 14 juni 2012 heeft Telenet een transparantiemelding ontvangen vanwege BlackRock Inc., waarin deze bevestigt dat, op 8 juni 2012, de participatie van BlackRock Inc. in de Onderneming 3.446.616 aandelen bedroeg, hetzij 3,03% van het totale uitstaande aandelenkapitaal.

Heijmans; verkoop prefab activiteiten aan Bitter Beton-Systeme afgerond

In lijn met het eerder aangekondigde voornemen heeft Heijmans de verkoop van haar prefab activiteiten, voorheen bekend als Bestcon, aan Bitter Beton-Systeme afgerond.

Met deze transactie verkoopt Heijmans een onderdeel dat niet tot de kernactiviteiten behoort en kiest in plaats daarvan voor samenwerking met inkooppartners. Onderdeel van de transactie zijn afspraken voor meerjarige operationele samenwerking.

De te betalen rente is zo hoog opgelopen dat het moment snel dichterbij komt dat Spanje zichzelf niet kan herfinancieren. Op de obligaties met een looptijd van 12 maanden moest 5,07% rente worden betaald, op die met een looptijd van 18 maanden 5,11%. Het zal duidelijk zijn dat de huidige situatie niet langer houdbaar is, zodat er vanwege de kant van Europa, het IMF en de centrale banken actie wordt gevraagd. De beurzen houden er al rekening mee dat er zal ingegrepen worden, want de koersen noteren nog steeds in de plus. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 boeken winsten van ruim een half procent. Ook de euro blijft in de plus standhouden.BlackRock bezit 3,03% van de aandelen Telenet Telenet maakte volgende informatie bekend zoals voorgeschreven door Artikel 14 van de Wet van 2 mei 2007 en het Koninklijk Besluit van 14 februari 2008: Op 14 juni 2012 heeft Telenet een transparantiemelding ontvangen vanwege BlackRock Inc., waarin deze bevestigt dat, op 8 juni 2012, de participatie van BlackRock Inc. in de Onderneming 3.446.616 aandelen bedroeg, hetzij 3,03% van het totale uitstaande aandelenkapitaal.Heijmans; verkoop prefab activiteiten aan Bitter Beton-Systeme afgerond In lijn met het eerder aangekondigde voornemen heeft Heijmans de verkoop van haar prefab activiteiten, voorheen bekend als Bestcon, aan Bitter Beton-Systeme afgerond. Met deze transactie verkoopt Heijmans een onderdeel dat niet tot de kernactiviteiten behoort en kiest in plaats daarvan voor samenwerking met inkooppartners. Onderdeel van de transactie zijn afspraken voor meerjarige operationele samenwerking.