Binnen de BEL 20 is Belgacom de grootste stijger, met een winst van ruim 3%, ook UCB lag bijvoorbeeld goed op koers. Echt opvallende dalers zijn er niet, KBC moet zowat anderhalf procent inleveren. Later deze week worden nog enkele belangrijke kwartaalcijfers bekendgemaakt.

Recent gepubliceerde macro-economische indicatoren laten doorschemeren dat zowel de Spaanse als de Franse economie aan de beterhand zijn. De Spaanse economie kromp in het tweede kwartaal met slechts 0,01%, waarbij echter wel met seizoensgebonden effecten rekening moet worden gehouden.

Binnen de BEL 20 is Belgacom de grootste stijger, met een winst van ruim 3%, ook UCB lag bijvoorbeeld goed op koers. Echt opvallende dalers zijn er niet, KBC moet zowat anderhalf procent inleveren. Later deze week worden nog enkele belangrijke kwartaalcijfers bekendgemaakt. Recent gepubliceerde macro-economische indicatoren laten doorschemeren dat zowel de Spaanse als de Franse economie aan de beterhand zijn. De Spaanse economie kromp in het tweede kwartaal met slechts 0,01%, waarbij echter wel met seizoensgebonden effecten rekening moet worden gehouden.