Het bericht stond te lezen in de Spaanse krant ABC, dat inzicht kreeg in een voorlopig rapport dat door twee experts ter zake werd opgesteld. De resultaten van de audit die door Oliver Wyman en Roland Berger wordt opgesteld, wordt volgende week op 21 juni bekendgemaakt.

Drie banken zijn goed voor 66% van het totaal

Drie banken zijn goed voor 66% van het totaal benodigde bedrag, het betreft meer bepaald Bankia, Novalgalicia Banco en CatalunyaCaixa. Daarnaast zijn er nog vijf andere banken die geld nodig hebben, waaronder ook de grootbanken Banco Santander en BBVA.

Er zouden maar enkele banken zijn die geen geld nodig hebben, het zou meer bepaald gaan om La Caixa, Bankinter en Kutxabank.

Dat de Spaanse banken er een potje van hebben gemaakt, staat als een paal boven water. Zaak is om de sector zo snel mogelijk weer op het droge te krijgen.

Het bericht stond te lezen in de Spaanse krant ABC, dat inzicht kreeg in een voorlopig rapport dat door twee experts ter zake werd opgesteld. De resultaten van de audit die door Oliver Wyman en Roland Berger wordt opgesteld, wordt volgende week op 21 juni bekendgemaakt.Drie banken zijn goed voor 66% van het totaal Drie banken zijn goed voor 66% van het totaal benodigde bedrag, het betreft meer bepaald Bankia, Novalgalicia Banco en CatalunyaCaixa. Daarnaast zijn er nog vijf andere banken die geld nodig hebben, waaronder ook de grootbanken Banco Santander en BBVA. Er zouden maar enkele banken zijn die geen geld nodig hebben, het zou meer bepaald gaan om La Caixa, Bankinter en Kutxabank. Dat de Spaanse banken er een potje van hebben gemaakt, staat als een paal boven water. Zaak is om de sector zo snel mogelijk weer op het droge te krijgen.