De Euro Stoxx 50 kon een winst van bijna een half procent vasthouden, in het geval van de BEL 20 bleef het verlies beperkt tot een kwart procent.

Spanje deed vandaag een dramatische oproep om hulp voor de herfinanciering van de banken. Anderzijds verklaarde één van de ministers uit het kabinet van Mariano Rajoy dat het benodigde bedrag niet zo heel hoog is, wat toch voor een zekere geruststelling zorgde.

De Japanse minister Jun Azumi verzekerde de financiële markten dat de zeven geïndustrialiseerde landen alles zullen doen wat in hun macht ligt om Griekenland en Spanje uit de problemen te helpen. Het is nu wachten op de afloop van de telefonische G-7 meeting.

Marc Raisière volgt Guy Roelandt op als CEO van Belfius Insurance

Na een succesvolle carrière van meer dan 36 jaar in de

verzekeringssector waarvan 19 jaar als CEO bij Belfius Insurance, heeft Guy Roelandt te kennen gegeven op de leeftijd van 60 jaar zijn functie als CEO van Belfius Insurance neer te leggen.

De voorzitter en de raad van bestuur van Belfius Insurance zijn hierop ingegaan en zijn de zoektocht gestart naar een opvolger. Die opvolger werd gevonden in de persoon van Marc Raisière, tot op heden lid van het Executive Committee van Axa France.

Hij werd gisteren benoemd tot lid van het directiecomité van Belfius Insurance en zal op 1 september Guy Roelandt opvolgen als CEO van Belfius Insurance.

Marc Raisière heeft een lange ervaring in de bank- en verzekeringswereld. Als lid van het directiecomité van Axa was hij verantwoordelijk voor Product Management Leven en BOAR.

Daarna was hij directeur Marketing en Distributie binnen Axa groep en als lid van het Executive Committee van Axa France was hij tot heden verantwoordelijk voor het domein Leven, Varia en Bank.

Guy Roelandt blijft gedurende 2 jaar nog part-time opdrachten voor Belfius Insurance uitvoeren om de nieuwe CEO en het management bij te staan in een aantal dossiers en projecten.

De Euro Stoxx 50 kon een winst van bijna een half procent vasthouden, in het geval van de BEL 20 bleef het verlies beperkt tot een kwart procent. Spanje deed vandaag een dramatische oproep om hulp voor de herfinanciering van de banken. Anderzijds verklaarde één van de ministers uit het kabinet van Mariano Rajoy dat het benodigde bedrag niet zo heel hoog is, wat toch voor een zekere geruststelling zorgde. De Japanse minister Jun Azumi verzekerde de financiële markten dat de zeven geïndustrialiseerde landen alles zullen doen wat in hun macht ligt om Griekenland en Spanje uit de problemen te helpen. Het is nu wachten op de afloop van de telefonische G-7 meeting.Marc Raisière volgt Guy Roelandt op als CEO van Belfius Insurance Na een succesvolle carrière van meer dan 36 jaar in de verzekeringssector waarvan 19 jaar als CEO bij Belfius Insurance, heeft Guy Roelandt te kennen gegeven op de leeftijd van 60 jaar zijn functie als CEO van Belfius Insurance neer te leggen. De voorzitter en de raad van bestuur van Belfius Insurance zijn hierop ingegaan en zijn de zoektocht gestart naar een opvolger. Die opvolger werd gevonden in de persoon van Marc Raisière, tot op heden lid van het Executive Committee van Axa France. Hij werd gisteren benoemd tot lid van het directiecomité van Belfius Insurance en zal op 1 september Guy Roelandt opvolgen als CEO van Belfius Insurance. Marc Raisière heeft een lange ervaring in de bank- en verzekeringswereld. Als lid van het directiecomité van Axa was hij verantwoordelijk voor Product Management Leven en BOAR. Daarna was hij directeur Marketing en Distributie binnen Axa groep en als lid van het Executive Committee van Axa France was hij tot heden verantwoordelijk voor het domein Leven, Varia en Bank. Guy Roelandt blijft gedurende 2 jaar nog part-time opdrachten voor Belfius Insurance uitvoeren om de nieuwe CEO en het management bij te staan in een aantal dossiers en projecten.