Het probleem van de torenhoge werkloosheid blijft de Spanjaarden achtervolgen, maar er zijn nog meer prangender problemen waar een oplossing voor moet worden gevonden. De Spaanse banken dreigen namelijk te bezwijken onder de probleemkredieten.

Banco Santander heeft namelijk een stijging met 20% van de slechte kredieten op de balans gemeld, een nooit gezien record voor deze bank. Bovendien is van een trendommekeer nog altijd geen sprake. In totaal heeft Santander voor een bedrag van 21,20 miljard euro aan dubieuze kredieten uitstaan.

Het probleem van de torenhoge werkloosheid blijft de Spanjaarden achtervolgen, maar er zijn nog meer prangender problemen waar een oplossing voor moet worden gevonden. De Spaanse banken dreigen namelijk te bezwijken onder de probleemkredieten. Banco Santander heeft namelijk een stijging met 20% van de slechte kredieten op de balans gemeld, een nooit gezien record voor deze bank. Bovendien is van een trendommekeer nog altijd geen sprake. In totaal heeft Santander voor een bedrag van 21,20 miljard euro aan dubieuze kredieten uitstaan.