26% van de Spanjaarden zouden het zich niet meer kunnen veroorloven om drie keer per week een proteïnerijke maaltijd op tafel te krijgen.

Ook de verwarming van het huis begint een probleem te worden: bijna de helft van de Spaanse bevolking kan de mazout of het aardgas niet meer betalen.

Maar het ergste is misschien dat steeds meer Spanjaarden uit hun huis worden gezet. In 2012 waren dat er meer dan 91.600, of een stijging met 17% ten opzichte van het jaar voordien. De uitzetting uit hun huis heeft bovendien meer Spanjaarden tot zelfmoord gedreven.

26% van de Spanjaarden zouden het zich niet meer kunnen veroorloven om drie keer per week een proteïnerijke maaltijd op tafel te krijgen. Ook de verwarming van het huis begint een probleem te worden: bijna de helft van de Spaanse bevolking kan de mazout of het aardgas niet meer betalen. Maar het ergste is misschien dat steeds meer Spanjaarden uit hun huis worden gezet. In 2012 waren dat er meer dan 91.600, of een stijging met 17% ten opzichte van het jaar voordien. De uitzetting uit hun huis heeft bovendien meer Spanjaarden tot zelfmoord gedreven.