Cruciaal wordt het einde van de week wanneer het noodplan hoe dan ook getoetst gaat worden aan een mogelijke uitslag van de Griekse verkiezingen.

Volgens Adam Parker, hoofd aandelenstrategie VS voor Morgan Stanley, heeft het noodplan niets opgelost. Vanuit het standpunt van de traders kan er op korte termijn een positief effect zijn, maar de problemen op lange termijn blijven ongewijzigd dezelfde.

Hoe dan ook, de beleggers zijn vandaag bullish gestemd, de winsten zijn ten opzichte van de opening nog verder opgelopen. In het geval van de Euro Stoxx 50 bedraagt de winst momenteel 2,50%, de BEL 20 noteert ruim 2% boven het slotniveau van afgelopen vrijdag.

Vraag naar aandelen Econocom 2,3 keer hoger dan aanbod

Econocom Group kondigt een herziening aan van de participatie van Société Générale in het kader van een onderhandse plaatsing. Verschillende Europese institutionele beleggers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om zich in de hoofdstad te vestigen.

Vrijdagochtend is Société Générale overgegaan tot een onderhandse plaatsing van 7,02 % van het vermogen van de onderneming, goed voor alle overgedragen Econocom-¬aandelen.

De plaatsing gebeurde bij 26 Europese institutionele beleggers (Frankrijk, Benelux, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk), waarvan de helft op die manier nieuwe aandeelhouder van de groep wordt.

De globale vraag was 2,3 keer groter dan het aantal aangeboden Econocom-¬?aandelen. De gemiddelde overnameprijs

bedroeg € 15,50 per aandeel.

Cruciaal wordt het einde van de week wanneer het noodplan hoe dan ook getoetst gaat worden aan een mogelijke uitslag van de Griekse verkiezingen. Volgens Adam Parker, hoofd aandelenstrategie VS voor Morgan Stanley, heeft het noodplan niets opgelost. Vanuit het standpunt van de traders kan er op korte termijn een positief effect zijn, maar de problemen op lange termijn blijven ongewijzigd dezelfde. Hoe dan ook, de beleggers zijn vandaag bullish gestemd, de winsten zijn ten opzichte van de opening nog verder opgelopen. In het geval van de Euro Stoxx 50 bedraagt de winst momenteel 2,50%, de BEL 20 noteert ruim 2% boven het slotniveau van afgelopen vrijdag. Vraag naar aandelen Econocom 2,3 keer hoger dan aanbod Econocom Group kondigt een herziening aan van de participatie van Société Générale in het kader van een onderhandse plaatsing. Verschillende Europese institutionele beleggers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om zich in de hoofdstad te vestigen. Vrijdagochtend is Société Générale overgegaan tot een onderhandse plaatsing van 7,02 % van het vermogen van de onderneming, goed voor alle overgedragen Econocom-¬aandelen. De plaatsing gebeurde bij 26 Europese institutionele beleggers (Frankrijk, Benelux, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk), waarvan de helft op die manier nieuwe aandeelhouder van de groep wordt. De globale vraag was 2,3 keer groter dan het aantal aangeboden Econocom-¬?aandelen. De gemiddelde overnameprijs bedroeg € 15,50 per aandeel.