Volgens economen was het Spaans economisch mirakel uit de afgelopen jaren pure science fiction. Voor het eerst sinds generaties zien de vooruitzichten voor de jeugd er minder goed uit dan die voor hun ouders destijds.

Het lijkt namelijk onwaarschijnlijk dat de Spaanse economische motor op korte termijn weer fors zal aantrekken. Wanneer de recessie een depressie dreigt te worden, kunnen de Spaanse problemen in alle hevigheid terugkeren.

Agfa HealthCare sluit nieuw contract af met de HealthTrust Purchasing Group

• Het contract geldt voor de 1.400 ziekenhuizen van HealthTrust.
• Leden van HealthTrust kunnen hun keuze maken uit het brede assortiment van DR-systemen van Agfa HealthCare, die elk geleverd worden met de toonaangevende MUSICA2 beeldverwerkingssoftware en een NX-werkstation.
• Agfa HealthCare heeft ook contracten met HealthTrust voor de levering van CR-oplossingen, medische film en printers.

Agfa HealthCare maakte bekend dat het een nieuw contract voor directe radiographie (DR) heeft afgesloten met de HealthTrust Purchasing Group (HealthTrust).

Dankzij deze overeenkomst hebben de bijna 1.400 ziekenhuizen (zowel profit- als non-profitorganisaties), evenals de 10.600 centra voor ambulante zorg, dokterspraktijken en alternatieve zorgsites van HealthTrust toegang tot de complete lijn van DR systemen van Agfa HealthCare.

Naargelang hun noden en budget kunnen de leden van HealthTrust een keuze maken uit een uitgebreid aanbod DR-systemen en DR-detectoren.

Volgens economen was het Spaans economisch mirakel uit de afgelopen jaren pure science fiction. Voor het eerst sinds generaties zien de vooruitzichten voor de jeugd er minder goed uit dan die voor hun ouders destijds. Het lijkt namelijk onwaarschijnlijk dat de Spaanse economische motor op korte termijn weer fors zal aantrekken. Wanneer de recessie een depressie dreigt te worden, kunnen de Spaanse problemen in alle hevigheid terugkeren. Agfa HealthCare sluit nieuw contract af met de HealthTrust Purchasing Group• Het contract geldt voor de 1.400 ziekenhuizen van HealthTrust. • Leden van HealthTrust kunnen hun keuze maken uit het brede assortiment van DR-systemen van Agfa HealthCare, die elk geleverd worden met de toonaangevende MUSICA2 beeldverwerkingssoftware en een NX-werkstation. • Agfa HealthCare heeft ook contracten met HealthTrust voor de levering van CR-oplossingen, medische film en printers. Agfa HealthCare maakte bekend dat het een nieuw contract voor directe radiographie (DR) heeft afgesloten met de HealthTrust Purchasing Group (HealthTrust). Dankzij deze overeenkomst hebben de bijna 1.400 ziekenhuizen (zowel profit- als non-profitorganisaties), evenals de 10.600 centra voor ambulante zorg, dokterspraktijken en alternatieve zorgsites van HealthTrust toegang tot de complete lijn van DR systemen van Agfa HealthCare. Naargelang hun noden en budget kunnen de leden van HealthTrust een keuze maken uit een uitgebreid aanbod DR-systemen en DR-detectoren.