George Soros is de afgelopen dagen vrijwel niet uit het nieuws geweest. De miljardair van Hongaarse afkomst waarschuwde vandaag voor de terugkeer van de inflatie.

De overheden hebben volop geld in de economie gepompt en het zal moeilijk worden om te voorkomen dat overtollig geld het inflatiegevaar opnieuw aanwakkert. Daarom vindt Soros het verantwoord om in goud te beleggen.

De hedge fund beheerder waarschuwt verder voor een zeepbel op de markt voor staatsobligaties, die vroeg of laat gaat ontploffen. Economisch gezien ziet Soros het inflatiegevaar overgaan in stagflatiegevaar.

George Soros is de afgelopen dagen vrijwel niet uit het nieuws geweest. De miljardair van Hongaarse afkomst waarschuwde vandaag voor de terugkeer van de inflatie. De overheden hebben volop geld in de economie gepompt en het zal moeilijk worden om te voorkomen dat overtollig geld het inflatiegevaar opnieuw aanwakkert. Daarom vindt Soros het verantwoord om in goud te beleggen. De hedge fund beheerder waarschuwt verder voor een zeepbel op de markt voor staatsobligaties, die vroeg of laat gaat ontploffen. Economisch gezien ziet Soros het inflatiegevaar overgaan in stagflatiegevaar.