George Soros is van mening dat de Europeanen zich maar beter zo schrap mogelijk kunnen zetten. Soros vreest dat Europa 25 jaar van economische stagnatie wacht. Tegen die achtergrond is voor de Europese Unie geen toekomst weggelegd, het is een onvolwaardige associatie die de stagnatieperiode niet zal overleven.

De Europese leiders krijgen het dringende advies om zo snel mogelijk verder te gaan met de Europese integratie en met het oplossing van de problemen waar de banken mee worstelen. Volgens Soros heeft Europa wat betreft de oplossing van het bankenprobleem een grote achterstand opgelopen ten opzichte van de rest van de wereld.

George Soros is van mening dat de Europeanen zich maar beter zo schrap mogelijk kunnen zetten. Soros vreest dat Europa 25 jaar van economische stagnatie wacht. Tegen die achtergrond is voor de Europese Unie geen toekomst weggelegd, het is een onvolwaardige associatie die de stagnatieperiode niet zal overleven. De Europese leiders krijgen het dringende advies om zo snel mogelijk verder te gaan met de Europese integratie en met het oplossing van de problemen waar de banken mee worstelen. Volgens Soros heeft Europa wat betreft de oplossing van het bankenprobleem een grote achterstand opgelopen ten opzichte van de rest van de wereld.