Bill O'Neill, medestichter LOGIC Advisors, heeft veel ervaring met de goudmarkt als consultant voor de grondstoffenmarkten. Hij stelt vast dat er een einde is gekomen aan de outflow uit de SPDR Gold Trust ETF, voor het eerst sinds lang is er opnieuw een inflow.

Het is misschien nog te vroeg om te stellen dat de correctie bij het goud achter de rug is, maar het sentiment is alleszins een stuk verbeterd met de goudprijs op het hoogste prijsniveau voor de afgelopen twee maanden. Soros en Paulson hebben de goudprijs de nek omgewrongen, maar O'Neill durft nu voorzichtig weer in te stappen.

Bill O'Neill, medestichter LOGIC Advisors, heeft veel ervaring met de goudmarkt als consultant voor de grondstoffenmarkten. Hij stelt vast dat er een einde is gekomen aan de outflow uit de SPDR Gold Trust ETF, voor het eerst sinds lang is er opnieuw een inflow. Het is misschien nog te vroeg om te stellen dat de correctie bij het goud achter de rug is, maar het sentiment is alleszins een stuk verbeterd met de goudprijs op het hoogste prijsniveau voor de afgelopen twee maanden. Soros en Paulson hebben de goudprijs de nek omgewrongen, maar O'Neill durft nu voorzichtig weer in te stappen.