Paulsen adviseert de beleggers om wat wijzigingen in de portefeuille door te voeren. Hij blijft overwogen in aandelen, maar zou de posities in cyclische sectoren wat afbouwen. Paulsen houdt van de sector grondstoffen, omdat deze sector kan profiteren van de inflatievrees.

Daarnaast is technologie opnieuw interessant, hoofdzakelijk omdat de investeringen opnieuw zullen aantrekken. Defensief zijn ook utilities opnieuw interessant, deze sector kan profiteren van een scenario waarin de rentevoeten in de Verenigde Staten opnieuw aantrekken.

Paulsen adviseert de beleggers om wat wijzigingen in de portefeuille door te voeren. Hij blijft overwogen in aandelen, maar zou de posities in cyclische sectoren wat afbouwen. Paulsen houdt van de sector grondstoffen, omdat deze sector kan profiteren van de inflatievrees. Daarnaast is technologie opnieuw interessant, hoofdzakelijk omdat de investeringen opnieuw zullen aantrekken. Defensief zijn ook utilities opnieuw interessant, deze sector kan profiteren van een scenario waarin de rentevoeten in de Verenigde Staten opnieuw aantrekken.