Heel wat beleggers zijn daardoor uitgeweken naar de relatieve veiligheid van de Amerikaanse beurzen. Diversificatie van de portefeuille is in de huidige omstandigheden echter aangewezen, zodat er nog steeds wordt uitgekeken naar alternatieve beleggingsmogelijkheden.

Zodoende komen de groeimarkten weer in focus. Sommige van die groeimarkten combineren nog steeds stevige groei met aantrekkelijke waarderingen. Kelvin Tay, chief investment officer Southern Asia-Pacific bij UBS Wealth Management, kijkt bij hem in de buurt weer rond.

Volgens Tay kan het zeker geen kwaad om deels winst te nemen op Amerikaanse aandelen, om vervolgens bijvoorbeeld naar de Russische beurs te kijken. Sommige Russische aandelen noteren aan k/w's van 2 of 3 en dat is al heel lang niet meer gebeurd.

Heel wat beleggers zijn daardoor uitgeweken naar de relatieve veiligheid van de Amerikaanse beurzen. Diversificatie van de portefeuille is in de huidige omstandigheden echter aangewezen, zodat er nog steeds wordt uitgekeken naar alternatieve beleggingsmogelijkheden. Zodoende komen de groeimarkten weer in focus. Sommige van die groeimarkten combineren nog steeds stevige groei met aantrekkelijke waarderingen. Kelvin Tay, chief investment officer Southern Asia-Pacific bij UBS Wealth Management, kijkt bij hem in de buurt weer rond. Volgens Tay kan het zeker geen kwaad om deels winst te nemen op Amerikaanse aandelen, om vervolgens bijvoorbeeld naar de Russische beurs te kijken. Sommige Russische aandelen noteren aan k/w's van 2 of 3 en dat is al heel lang niet meer gebeurd.