Zowat alle fundamentele factoren wijzen in de richting van een verdere daling van de goudprijs. De Amerikaanse economie herstelt, de dollar wordt sterker en in de Verenigde Staten kan de rente in een niet zo verre toekomst opgetrokken worden. Op korte termijn zijn er weliswaar een paar factoren die een daling van de goudprijs kunnen afremmen.

Sommige analisten beginnen het goud echter bijna letterlijk te haten en Sanchez is één van hen. Het goud heeft in de afgelopen jaren telkens in negatieve zin verrast. Wie had gehoopt op een technische opleving in de goudprijs kwam telkens bedrogen uit en inmiddels heeft Sanchez haar geduld met het goud verloren.

Zowat alle fundamentele factoren wijzen in de richting van een verdere daling van de goudprijs. De Amerikaanse economie herstelt, de dollar wordt sterker en in de Verenigde Staten kan de rente in een niet zo verre toekomst opgetrokken worden. Op korte termijn zijn er weliswaar een paar factoren die een daling van de goudprijs kunnen afremmen. Sommige analisten beginnen het goud echter bijna letterlijk te haten en Sanchez is één van hen. Het goud heeft in de afgelopen jaren telkens in negatieve zin verrast. Wie had gehoopt op een technische opleving in de goudprijs kwam telkens bedrogen uit en inmiddels heeft Sanchez haar geduld met het goud verloren.