De Solvay groep wil met deze uitgifte voordeel halen uit de gunstige marktomstandigheden, in het bijzonder de rentevoeten en de beschikbare liquiditeiten.

Met deze uitgifte kan het bedrijf zijn financieringsstructuur op lange termijn consolideren door het kortlopende commercial paper terug te betalen.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de lening:
Uitgever: Solvay nv
Looptijd: 12 juni 2015
Jaarlijkse coupon (bruto): 5,0%, jaarlijks betaalbaar op 12 juni
Uitgifteprijs: 101,851%
Jaarlijkse brutorendement: 4,64%
Terugbetaling: 100%
Distributie: BNP Paribas Fortis, ING Belgium en KBC Bank
Notering: NYSE Euronext Brussels en Beurs van Luxemburg
De obligaties worden uitgegeven in coupures van 1000 EUR. De inschrijving loopt van 18 mei tot 09 juni 2009, tenzij de inschrijving vervroegd wordt afgesloten.
Het uitgifteprospectus is beschikbaar in het Engels op de investors website van Solvay (www.solvay-investors.com), de website van BNP Paribas Fortis (www.fortisbanking.be/emissies), van KBC Bank (www.kbc.be/obligaties) en van ING Belgium (www.ing.be).

De Solvay groep wil met deze uitgifte voordeel halen uit de gunstige marktomstandigheden, in het bijzonder de rentevoeten en de beschikbare liquiditeiten. Met deze uitgifte kan het bedrijf zijn financieringsstructuur op lange termijn consolideren door het kortlopende commercial paper terug te betalen. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de lening: Uitgever: Solvay nv Looptijd: 12 juni 2015 Jaarlijkse coupon (bruto): 5,0%, jaarlijks betaalbaar op 12 juni Uitgifteprijs: 101,851% Jaarlijkse brutorendement: 4,64% Terugbetaling: 100% Distributie: BNP Paribas Fortis, ING Belgium en KBC Bank Notering: NYSE Euronext Brussels en Beurs van Luxemburg De obligaties worden uitgegeven in coupures van 1000 EUR. De inschrijving loopt van 18 mei tot 09 juni 2009, tenzij de inschrijving vervroegd wordt afgesloten. Het uitgifteprospectus is beschikbaar in het Engels op de investors website van Solvay (www.solvay-investors.com), de website van BNP Paribas Fortis (www.fortisbanking.be/emissies), van KBC Bank (www.kbc.be/obligaties) en van ING Belgium (www.ing.be).