Dankzij deze overname kan de Novecare Global Business Unit in India haar productengamma sneller ontwikkelen dat bestemd is voor de persoonlijke verzorging en huiselijk gebruik, voor landbouwchemicaliën, coatings en de industriële markt.

Sunshield Chemicals Limited was goed voor een netto-omzet van 943 miljoen INR (13,5 miljoen EUR) in het voorbije financieel jaar dat afliep op 31 maart 2012.

Het bedrijf produceert en exporteert oppervlakte-actieve stoffen, crosslinkers en antioxidanten. Vanuit een productie-eenheid nabij Mumbai bedient Sunshield Chemicals Limited een groot aantal markten met allerlei toepassingen in landbouwchemicaliën, coatings, industriële toepassingen en producten voor huiselijk gebruik en persoonlijke verzorging. Sunshield Chemicals Limited is gevestigd in Mumbai en staat genoteerd op de beurs van Bombay.

Dankzij deze overname kan de Novecare Global Business Unit in India haar productengamma sneller ontwikkelen dat bestemd is voor de persoonlijke verzorging en huiselijk gebruik, voor landbouwchemicaliën, coatings en de industriële markt. Sunshield Chemicals Limited was goed voor een netto-omzet van 943 miljoen INR (13,5 miljoen EUR) in het voorbije financieel jaar dat afliep op 31 maart 2012. Het bedrijf produceert en exporteert oppervlakte-actieve stoffen, crosslinkers en antioxidanten. Vanuit een productie-eenheid nabij Mumbai bedient Sunshield Chemicals Limited een groot aantal markten met allerlei toepassingen in landbouwchemicaliën, coatings, industriële toepassingen en producten voor huiselijk gebruik en persoonlijke verzorging. Sunshield Chemicals Limited is gevestigd in Mumbai en staat genoteerd op de beurs van Bombay.