Solvay zal zich richten op een doorbraak in de verbetering van de competitiviteit in zijn belangrijkste natriumcarbonaat eenheden in Europa enerzijds en de uitbreiding van natriumcarbonaat op basis van trona in Noord-Amerika anderzijds.

Zoals eind vorig jaar aangekondigd, heeft Solvay aan een actieplan gewerkt dat rekening houdt met de verscheidene regionale marktwerkingen voor natriumcarbonaat, een wit kristallijn product dat hoofdzakelijk wordt gebruikt in toepassingen zoals glas of detergenten.

Terwijl de mondiale vraag de groei van het BNP wereldwijd heeft gevolgd, heeft de vraag in Europa geleden onder de economische teneergang die structurele overcapaciteit heeft veroorzaakt.

Solvay zal zich richten op een doorbraak in de verbetering van de competitiviteit in zijn belangrijkste natriumcarbonaat eenheden in Europa enerzijds en de uitbreiding van natriumcarbonaat op basis van trona in Noord-Amerika anderzijds. Zoals eind vorig jaar aangekondigd, heeft Solvay aan een actieplan gewerkt dat rekening houdt met de verscheidene regionale marktwerkingen voor natriumcarbonaat, een wit kristallijn product dat hoofdzakelijk wordt gebruikt in toepassingen zoals glas of detergenten. Terwijl de mondiale vraag de groei van het BNP wereldwijd heeft gevolgd, heeft de vraag in Europa geleden onder de economische teneergang die structurele overcapaciteit heeft veroorzaakt.