"De desinvestering van Eco Services is een verdere stap in Solvay's transformatie, die erop gericht is een sterkere groei en hogere rendementen te leveren. Eco Services is een marktleider en genereert stabiele kasstromen, maar zijn activiteitenprofiel verschilt met de strategische ambities van Solvay," zei Jean-Pierre Clamadieu, CEO van Solvay.

"CCMP Capital heeft zich ertoe verbonden om in dit succesvolle bedrijf te investeren en het uit te breiden op lange termijn, en ook om het management en personeel in dienst te houden."

"De desinvestering van Eco Services is een verdere stap in Solvay's transformatie, die erop gericht is een sterkere groei en hogere rendementen te leveren. Eco Services is een marktleider en genereert stabiele kasstromen, maar zijn activiteitenprofiel verschilt met de strategische ambities van Solvay," zei Jean-Pierre Clamadieu, CEO van Solvay. "CCMP Capital heeft zich ertoe verbonden om in dit succesvolle bedrijf te investeren en het uit te breiden op lange termijn, en ook om het management en personeel in dienst te houden."