Solvay zal 270 miljoen EUR cash ontvangen in ruil voor de aandelen. Voor Solvay vertegenwoordigt dit akkoord een ondernemingswaarde van ongeveer 330 miljoen EUR voor zijn belang van 50%, indien men rekening houdt met de overname van schulden en andere passiva voor een gecorrigeerde waarde van ongeveer 60 miljoen EUR.

De meerwaarde voor Solvay wordt bekendgemaakt na de afronding van de overname. Dit wordt verwacht in september of oktober 2010, en na de gebruikelijke toestemming in het kader van de antitrustwetgeving.

Inergy Automotive Systems is 's werelds grootste producent van geïntegreerde brandstoftanksystemen. Over de hele wereld heeft de joint venture ongeveer 4000 mensen in dienst en zij heeft 24 productiefaciliteiten in 18 landen. De omzet beliep in 2009 ongeveer 900 miljoen EUR.

Solvay zal 270 miljoen EUR cash ontvangen in ruil voor de aandelen. Voor Solvay vertegenwoordigt dit akkoord een ondernemingswaarde van ongeveer 330 miljoen EUR voor zijn belang van 50%, indien men rekening houdt met de overname van schulden en andere passiva voor een gecorrigeerde waarde van ongeveer 60 miljoen EUR. De meerwaarde voor Solvay wordt bekendgemaakt na de afronding van de overname. Dit wordt verwacht in september of oktober 2010, en na de gebruikelijke toestemming in het kader van de antitrustwetgeving. Inergy Automotive Systems is 's werelds grootste producent van geïntegreerde brandstoftanksystemen. Over de hele wereld heeft de joint venture ongeveer 4000 mensen in dienst en zij heeft 24 productiefaciliteiten in 18 landen. De omzet beliep in 2009 ongeveer 900 miljoen EUR.