Solvay Aroma Performance is 's werelds grootste vanillineproducent met fabrieken in Baton Rouge (Verenigde Staten) en in Saint-Fons (Frankrijk).

Gecombineerd met de nieuwe fabriek in Zhenjiang, die naar verwachting eind 2014 operationeel zal zijn, zal Solvay's wereldwijde productiecapaciteit voor vanilline en ethylvanilline aanzienlijk toenemen.

De vraag naar vanilline in Azië overstijgt de wereldwijde vraag. De productie-eenheid in Zhenjiang zal volledig conform de strikte internationale en lokale regelgevingen zijn.

Solvay Aroma Performance is 's werelds grootste vanillineproducent met fabrieken in Baton Rouge (Verenigde Staten) en in Saint-Fons (Frankrijk). Gecombineerd met de nieuwe fabriek in Zhenjiang, die naar verwachting eind 2014 operationeel zal zijn, zal Solvay's wereldwijde productiecapaciteit voor vanilline en ethylvanilline aanzienlijk toenemen. De vraag naar vanilline in Azië overstijgt de wereldwijde vraag. De productie-eenheid in Zhenjiang zal volledig conform de strikte internationale en lokale regelgevingen zijn.