Om deze fase tot een goed einde te brengen heeft de Groep een honderdtal van zijn mensen moeten mobiliseren.

"Nu we deze tweede fase rond hebben kunnen wij onze klanten complete informatie leveren met het oog op een optimaal gebruik van onze producten. REACH heeft ons de kans gegeven om achter ons innovatiestreven extra vaart te zetten, vervanging voor sommige van onze producten te vinden en om alles naar een meer duurzame chemie om te buigen", zo verklaarde Gérard Collette, Industrieel Directeur bij Solvay.

Solvay heeft zich altijd zeer sterk gevoeld dankzij zijn engagement op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Leefmilieu (HSE), in het bijzonder wat de veiligheid van zijn producten betreft.

Solvay heeft het REACH-programma van meet af aan gesteund en heeft alles in het werk gesteld om de opeenvolgende fasen waarin deze regelgeving voorziet te respecteren en daadwerkelijk uit te voeren.

Competente Solvay-teams zullen er voor zorgen dat ook de derde registratiefase van REACH een succes wordt: die loopt af in juni 2018 en betreft zowat 400 stoffen en volumes die variëren van 1 tot 100 ton per jaar.

Om deze fase tot een goed einde te brengen heeft de Groep een honderdtal van zijn mensen moeten mobiliseren. "Nu we deze tweede fase rond hebben kunnen wij onze klanten complete informatie leveren met het oog op een optimaal gebruik van onze producten. REACH heeft ons de kans gegeven om achter ons innovatiestreven extra vaart te zetten, vervanging voor sommige van onze producten te vinden en om alles naar een meer duurzame chemie om te buigen", zo verklaarde Gérard Collette, Industrieel Directeur bij Solvay. Solvay heeft zich altijd zeer sterk gevoeld dankzij zijn engagement op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Leefmilieu (HSE), in het bijzonder wat de veiligheid van zijn producten betreft. Solvay heeft het REACH-programma van meet af aan gesteund en heeft alles in het werk gesteld om de opeenvolgende fasen waarin deze regelgeving voorziet te respecteren en daadwerkelijk uit te voeren. Competente Solvay-teams zullen er voor zorgen dat ook de derde registratiefase van REACH een succes wordt: die loopt af in juni 2018 en betreft zowat 400 stoffen en volumes die variëren van 1 tot 100 ton per jaar.